CNC Machine

Makina eshte Biesse Rover 16S , e cila eshte e konvertuar me sistem te ri " Windows7, me software kontroller MACH dhe Postprocesor te ARTCAM . I ka te gjitha operacionet te cilat jane te nevojshme per funksionim te makines si : Burgia vertikale dhe horizontale , Sharra , Frezi .etj .

SKU: 1111 Category:

RELATED PRODUCTS

DRIVER Servo / Stepper

Ofrojme te gjitha llojet e Driver te llojeve Servo dhe Stepper si dhe konfigurimin e tyre .

Software

Instalimi dhe konfigurimi i softuerit MACH3 per te gjitha llojet e makinerive me baze CNC . Poashtu mund te ofrohet edhe ndryshime te nevojshme ne baze te kerkeses se klientit .

HMI Programing

Programimi i HMI-ve sipas kerkeses se Klientit dhe makinerise . Posedojme HMI per text display si dhe Touchscreen / color LCD . Gjuha dhe dizajni ne HMI mund te behet sipas kerkeses se klientit .

PLC Programing

Programimin e PLC sipas kerekeses se klientit apo makinerise . PLC mund te programohen te ndra nga HMI per te kryer funksione te caktuara, psh : Per makineri CNC Per linja te prodhimit, monitorimi i tyre . Poashtu mund te ofrojme edhe aplikacion i zhvilluar ne DOT.NET per monitorim dhe funksionalizim permes softuerit kompjuterik .


  • 1
  • 2