Wood Working

WoodMaster

CNC WoodMaster e cila ka qen e demtuar nga zjarri . Pas retrofit eshte kthyer ne normalitet dhe funksionon me Windows 7, Artcam dhe MACH3 Controller .

CNC Machine

Makina eshte Biesse Rover 16S , e cila eshte e konvertuar me sistem te ri " Windows7, me software kontroller MACH dhe Postprocesor te ARTCAM . I ka te gjitha operacionet te cilat jane te nevojshme per funksionim te makines si : Burgia vertikale dhe horizontale , Sharra , Frezi .etj .